به گزارش حیات، سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران، در تداوم سیاست نظارت میدانی و تقویت ارتباط با بدنه اجرایی، از بنیادهای تابعه شهرستانهای عباسآباد و تنکابن بازدید کرد.
در این بازدیدها که با حضور رئیس و کارکنان بنیادهای مذکور همراه بود، مدیرکل بنیاد شهید مازندران ضمن آشنایی از نزدیک با روند خدمترسانی، از زحمات و تلاشهای شبانهروزی این عزیزان در راستای ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف، تشکر و قدردانی کرد.
کهنسال در این دیدارها با تأکید بر اینکه "بازدید از بنیادهای تابعه و تسریع در امر ارائه خدمات به جامعه ایثارگری، از اولویتهای کاری این مدیریت است"، خواستار رفع موانع اداری و بهبود کیفیت خدمات به ایثارگران، جانبازان، آزادگان و خانوادههای معظم شهدا شد.
دیدار با همسر شهید حکمت پناه در رامسر
در بخش دیگری از این برنامه، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در ادامه طرح سپاس و تکریم از جامعه معزز ایثارگری، در شهرستان رامسر و به همراه رئیس بنیاد این شهرستان، با همسر شهید حکمتپناه دیدار کرد.
در این دیدار صمیمی، مدیرکل بنیاد شهید مازندران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حکمتپناه، به مشکلات مطرحشده از سوی خانواده این شهید والامقام گوش فرا داد و دستور لازم جهت بررسی و پیگیری موارد را صادر کرد.
انتهای پیام/
نظر شما